Cum sa alegi un blender bun si ieftin

Intentionezi sa iti achizitionezi un nou blender bun, dar nu esti sigur de tipul pentru care sa optezi? Desigur, foarte probabil iti doresti un blender bun atat ca randament cat si care sa fie ieftin in tot acest timp.

In acest articol iti voi prezenta cateva sfaturi pe care este recomandat sa le urmezi in alegerea unui blender bun si ieftin in tot acest timp. Acesta trebuie ales in functie de ce intentionezi sa prepari cu el in bucatarie cel mai des.

Cea mai buna alegere o constituie acest model (click aici) avand un volum de 1.5L, o putere de 1000W, vasul din sticla si corpul din inox.





Alegerea unui blender bun la un pret mediu

Daca vrei sa faci piureuri si milkshake-uri sau iubesti supa de casa, atunci blenderul este, in mod cert, un produs electrocasnic util pentru bucataria ta – exista multe blendere ce iti pot prepara mancarea dorita in doar cateva secunde.


Blenderele care sunt si bune si ieftine sunt cele care intra in categoria blenderelor conventionale (traditionale). Cel mai bun raport calitate pret il are modelul Toro fabricat de catre compania Star-Light (click pentru detalii).

Acesta are o putere de 1000W fiind controlata digital, vas din sticla si corpul din inox, 5 viteze si diferite functii (impuls, zdrobire gheata, etc). Vasul este foarte incapator cu un volum de 1.5L fiind laudat per total in toate comentariile clientilor.

Ce suma ar trebui sa cheltuiesti pe un blender bun

Majoritatea blenderelor conventionale costa intre 150 de lei si 700 de lei. Pe piata exista, desigur, si blendere super-premium, cu un grad inalt de profesionalism, care costa semnificativ de mult – pana la 2800 de lei.

Blenderele super-premium pot sa indeplineasca foarte multe sarcini, atat simple cat si dificile, cum ar fi sa faca lapte din nuci, supa crema sau sa stoarca fructele intregi foarte solide. Mare majoritate a acestor blendere au, de asemenea, garantii de lunga durata si pretind sa fie foarte durabile decat modelele ieftine sau cele medii.

Vestea buna este ca nu trebuie sa cheltuiesti o multime de bani pentru a face rost de un blender bun – exista blendere bune si performante la preturi de nici 200 de lei. De asemenea, exista blendere bune dar foarte scumpe pe piata, care dezamagesc atunci cand sunt folosite de clienti, asa ca merita verificate comentariile si review-urile produselor inainte de a fi achizitionate.

S-a constatat ca mai multa putere nu inseamna neaparat o mai buna amestecare, asadar nu te pripi sa dai banii pe un blender foarte puternic. O atentie deosebita trebuie sa o acorzi si recipientului, lamelor de taiere, carafelor suplimentare si garantiei.

Pe piata din Romania exista o multime de blendere bune fabricate de diverse companii fara renume atat de mare ce ofera calitate si preturi decente. Spre exemplu compania Star-Light fabrica blendere bune exact ca si Bosch ce are un renume mondial la ora actuala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu