Detoxifierea organismului

Detoxifierea este procesul natural de eliminare si neutralizare a toxinelor din organism. Colonul, plamanii, ficatul, rinichii, pielea sunt organele care joaca un rol important in detoxifiere.
Despre detoxifiere se stie inca din Egiptul Antic. Medicii vorbeau atunci despre detoxifiere, aratandu-le pacientilor ca bolile insotite de dureri, oboseala nu pot fi tratate fara o cura de detoxifiere.
Astazi s-a demonstrat ca nici cele mai performante metode de tratament nu dau rezultate de durata fara o cura de detoxifiere. Poti trata cu succes printr-o cura de detoxifiere tulburari de tranzit intestinal, constipatie, balonari, alergii, oboseala cronica, ficatul obosit! Poti scapa de 2-3 kilograme in plus printr-o cura de detoxifiere! Poti uita de dureri de cap, dureri articulare cu ajutorul unei cure de detoxifiere!

Astazi, cura de detoxifiere este un nou trend in frumusete. Staruri de la Hollywood − Cindy Crawford, Oprah, Gwen Stefani, Liv Tyler − au facut din detoxifiere un mod de viata. Acestea folosesc curele de detoxifiere si, in special, curele de curatire a colonului ca metoda de prevenire a bolilor, dar si ca metoda de infrumusetare, de pierdere a kilogramelor in plus.
De ce avem nevoie de detoxifiere primăvara?
Alimentația din timpul iernii este săracă în alimente vegetale, în schimb este mult prea bogată în ingrediente rafinate, grăsimi, zahăr, carbohidrați și proteine mai greu de digerat.
În anotimpul rece facem mult mai puțină mișcare, iar consumul de lichide și drenajul limfatic sunt de asemenea diminuate.
Metabolismul este încetinit, ceea ce favorizează depunerile de țesut adipos și o stare generală de oboseală și lipsă de energie, dar și o eliminare mai lentă a toxinelor din organism.

”Moștenirea” iernii o reprezintă atât kilogramele în plus (foarte vizibile de multe ori), cât și o acumulare de toxine, în bună măsură stocate tocmai în țesuturile grase. Toxinele acumulate sunt mai puțin vizibile decât excesul de kilograme, dar ele afectează profund funcționarea organismului. Primăvara este cel mai bun moment pentru un program echilibrat de slăbire și detoxifiere în același timp!

Curatirea colonului, cea mai buna detoxifiere

Cea mai buna metoda de detoxifiere este curatirea colonului. In colon se acumuleaza cele mai multe toxine. Daca functia de detoxifiere a colonului este dereglata, sufera tot organismul din cauza repunerii in circulatie a toxinelor.

Folosirea plantelor si suplimentelor cu fibre este cea mai eficienta metoda de detoxifiere a colonului. In acest sens va recomandam programul de detoxifiere ColonHelp.

ColonHelp este un produs 100% natural, fabricat in Romania, pe baza de fibre din seminte de in si tarate de psyllium. Fibrele asigura o detoxifiere eficienta a organismului, eliminand toxinele care stagneaza in colon.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu