De ce un acvariu cu pesti?

De ce acvariu cu pesti
acvariu cu pesti
Vrei ceva decorativ si usor de intretinut? Alege un acvariu cu pesti.

Cresterea pestilor este ideala pentru aceia dintre voi care sunt ocupati in cea mai mare parte a timpului si care si-ar dori alaturi niste fiinte care sa necesite atentie minima.

Pentru a ingriji corespunzator un acvariu cu pesti nu iti trebuie decat cateva minute zilnic si in jur de o ora o data pe saptamana.

In plus, nu va fi problema spatiului ca la celelalte animale de companie, si oricat de mica ar fi locuinta ta, iti poti amenaja intr-ul coltisor un acvariu cu cativa pesti.

Pentru ca acvariul sa fie o incantare pentru ochii celui care il admira, trebuie sa fie iluminat corespunzator si sa aiba plante bine crescute, iar pestii sa fie sanatosi si corect ingrijiti.

Pentru incepatori, se recomanda cresterea pestilor de apa dulce, mai putin pretentiosi si mai usor de ingrijit. Desi speciile marine sunt cele mai spectaculoase, si pestii de apa dulce au o coloratie interesanta si o forma eleganta. In plus, acvariile cu apa dulce favorizeaza dezvoltarea usoara a plantelor acvatice.

Oricare ar fi alegerea ta in privinta cresterii si ingrijirii pestilor, nu uita ca, pe langa toate responsabilitatile pe care ti le asumi, vei fi multumit din plin de rezultatele eforturilor tale!

Daca vrei sa pornesti cu bani mai putini si sa faci investitii pe parcurs, aceste acvarii sunt cea mai buna alegere.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu