Viziteaza insulele Azore

Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale Portugaliei, Azorele este alcătuit din nouă insule create din activitatea vulcanică din Oceanul Atlantic și este de aproximativ două ore de zbor de la capitala portugheză a orașului Lisabona.

Cerurile albastre însorite și peisajele dramatice din Azore atrag mii de producători de vacanță în fiecare an. Sao Miguel este cea mai mare insulă din Azore și găzduiește principalul aeroport turistic din Ponta Delgada. Sao Miguel este o mare insulă pentru a explora și poate fi, de asemenea, o bază minunată pentru a vizita unele din celelalte insule din vacanță.

Apelul Azore este că oferă ceva pentru toată lumea. Pentru jucătorii de golf, insula San Miguel se mândrește cu două cursuri superbe în Cedars și Azalea. Excursii în jurul unui vulcan (Capelinhos pe insula Faial oferă priveliști uluitoare), vizionarea balenelor (Azore este unul dintre primele 10 locuri de vizionare a balenelor din lume), scufundări, adâncime, pescuit de coastă și sport, navigație sau înot cu delfini - o experiență cu adevărat magică. Un loc pe care nu trebuie să-l pierdeți este Angra, un oraș istoric al patrimoniului UNESCO, pe insula Terceira.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu